Qui som

La nostra història s’inicia al 1952 quan en Rosendo Esteve Font, viticultor professional, decideix endinsar-se al món de la elaboració de vins i construeix el seu propi celler al cor de Gandesa, poble considerat capital de la Terra Alta.

 

Allí, elabora els seus propis vins, amb un caràcter molt personal i caracteritzat per la seva dedicació.

 

Son vins elaborats a partir de la passió per la nostra terra, l’amor a la família, la constància i les hores de dedicació, valors que s’han transmés generació rere generació.

 

És la nostra herència, és la nostra història.

Actualment, tant al celler com a les vinyes, treballem conjuntament la 3a i 4a generació, en Rosendo Esteve Meix, net del fundador del projecte, juntament amb els seus dos fills, l’Albert i el Rosendo Esteve Boira, els besnéts del fundador, que seguim treballant la terra i el celler, amb el mateix respecte i empenta que ho feien els nostres avantpassats, però modernitzats.

 

Les principals varietats viníferes que tenim plantades son la Garnatxa Negra i la Garnatxa Blanca, insígnies del nostre territori, juntament amb el Macabeu i la Carinyena, ben arrelades des d’anys enrere a nivell de viticultura.

 

Aquestes varietats estan fortament arrelades en les nostres terres i en la nostra família i és en elles on volem fer un homenatge als nostres avantpassats. Cada centímetre de terra ens transmet una lliçó molt important, com és l’orgull de ser pagès.

L’any 2016, l’Albert i el Rosendo decideixen fer un pas enllà. Els dos junts decideixen embarcar-se en un nou projecte que té per nom, Dos Germans.

Amb aquesta marca personal modernitza la forma de fer que tenien fins ara. Aposten per donar més valor a la seva feina i també per donar més valor al territori.

Un vi blanc elaborat a partir de Garnatxa Blanca cultivada a la nostra finca La Serra.

Un vi negre elaborat a partir de Carinyena cultivada a la nostra finca Lo Domenge.